17 Eylül 2012 Pazartesi

3some; yok ben almasam...?


Bu blog genel anlamda cinsel maceralarımı anlatmak için açılmış bir blog olduğundan gerek, geçenler de yaşadığım 3some-üçlü sex denememi anlatmayı bir borç bildim.

Du hemen anlatiim,

Efendime söyliiim, ben şimdi bu Grindr’dan taa dibimde görünen bi herifle yazışmaya başladım. Aynı gün de buluştum sanıyorum (hatırlatığım kadarıyla). Hemen bi çırpıda geldi aldı beni arabasıynan. Aslında çok tipim değil ama spora gidip iyi fücüt yapmış, fücüdü gayet iyiydi. Diğer bi eksi özelliği ise feminen ve ‘edilgen’ olması. Hani tabir-i caizse, Gabile’nin chat bölümünde nickini ‘köle’ diye yazanlar var ya, hah onlardan işte. Ne dersen yaparım, sen sadece emret, beni istediğin gibi kullan tarzında bi herifti. Tecrübe defterimde böyle bir durumun eksikliğinin farkında olan ben, ‘ayyy noolcak bi de bunu deniim’ diyerekten buluştum. Eksik kalmasınJ

Ay efendim işte gittik evcaazına, tahtadan bi karyolası var eski model, başladık içraata. Sert ilişki seven ben, biraz çok mu sert odum ne.. Yatak kırıldı kırılacak kıvamında ileri geri yaylanıyo, yatak başlığı üzerine dizilmiş çerçeveler, biblolar ve kitap patır patır aşağı düşmeye başladı bir süre sonra. Durduk mu, hayır. İcraata tam gaz devam. Haa söyledim mi bilmiyorum, ağzına boşaltıp yutanlar hep ilginç gelmiştir bana, nasıl mide o yaa!.. Meninin o vıcık vıcık halinden tiksindiğim için muhtemelen…

Neyse efeeeendim, bu arkadaşımız illa da grup olsun, illa da arkadaşların varsa getir 3some olsun hatta ne kadar kalabalık olursa o kadar iyi olur gang-bang olsun diyerekten illa birilerini bulmamı söyledi. Tamam, bulursam haber veririm dedim.

Takıldığım sitede daha önce bana sarkmış, fakat sexüel rolümüzün aynı olması ve tipinin hiçte müsait olmayışı nedeniyle reddettiğim biri vardı, o geldi aklıma. Eve gelince çalışmalara başladım. Her iki tarafa da durumu iletip, birbirilerini anlattım. Bi görüşme koordine ettim ve ikisinin telefonda görüşmesini sağladım. Neymiş efendim benim siteden tanıştığım herif dominantmış, köle-efendi tarzı sexi severmiş filan falan. Bu konuda deneyimim olmadığını ve hatta bunun tarzım olmadığını kendisine söyledim ama ‘sen gel, yapmak zorunda değilsin, sadece sexe katılırsın istediğin gibi’ dedi. Tahmin edileceği üzere tabi ki kabul ettimJ

Hayatımın en komik sex macerasıydı sanırım…. Gülmemek için kendimi tutamayacağım zamanlarda bi şekilde yanlarından ayrılıp biraz kıyıda köşede güldümJ

Nedenine gelince..

Siteden tanıştığım herifle buluştuk. Baktım fotoğrafında gördüğümden farklı değil, yani hiç tipim değil. Adam gayet sıradan, mazlum, kendi halinde bir dingonun teki. Öyle kendi halinde, alelade biri. Hani öyle sertti, maçoydu filan, ııı-ııhh değil. Neyse sonuçta onunla sevişmeyecem diyerekten avutup kendimi, gittik diğer herifin evine.

Ayyy bi de dersin sanki eve tesisatçı çağırdık, tamire geldi. Almış takım çantasını gelmiş, gel de gülmeJ

Eve girer girmez bu herif bi değişti, görülmeye değerdi. Kaşlar çatıldı, sert bi tavır takınıldı.. Sonradan ayıktım ki dominat-efendi filan olunca böyle olunuyomuş demek. E tabiî ki güldüm, güldüğümü o görmese de evine gittiğimiz, daha önce yattığım o herif gördüJ aman görürse görsün yaanee, napiim.

Hemen açtı takım çantasını onca alet edevatın içinden buldu bi kelepçe, taktı diğerinin kollarına. Elleri kelepçeli adama uzaktaki ve yetişmekte zorlanacağı bir lambayı kapattırmak gibi bazı zorlanacağı şeyler yaptırarak o eziyeti izledi filan. Bundan rahatsız oldum ama neyseki kısa kestirdim. Çağırdım yanıma ve muameleye başladık efendime söyliim. Yok yaw öyle eziyet verici, köle muamelesi filan yapılması hiç benim tarzım şeyler değilmiş. Adam gibi doğru düzgün sevişip düzüşmek yetiyo bana.

Baktım ki pek işler yolunda gitmiyor. Dominant vatandaşımız kelepçelediği adama değil de bana ilgi gösteriyo. Onunlayken erekte olmuyor ama benimle ilgilenip bişeyler yaparaktan erekte oluyor. Kelepçeleri çözdürdükten sonra ikisini seviştirdim, izledim. Ama yok, bişeyler eksik. Herifte tık yok..

Amaaaann dedim bunlarla uğraşamam, hemen giriştim kendim icraata. Aman naapim kimsenin keyfini bekleyemem. Kenara attım herifi ben baktım keyfime. Derken bi baktım bizim üçlü sex diğer ikisinin bana süpet alıkmasına dönüşmüş. Hiçte hayal ettiğim şey bu değildi, şikayetçimiydim, hayırJ Üstelik erekte olmayan adam bana süpet alıkınca erekte olabildi LOL Üstelik benim boşalmam sayesinde galeyana gelip kendisi de boşaldı hahaha ..

 
Farklı bir tecrübeydi, grup-3’lü fark etmez yine açığım böyle tekliflere, yazının başlığına aldırmayın (aklınızda olsun tamam mıJ ), ama gel gelelim uyumlu birileri olması şart.

Uyum yoksa işler kesat hacı..

14 Eylül 2012 Cuma

Müzük

 
 
Sevdiğim şarkılardan.
 
Ama herifte sevdiğim adamlardan
 
Keşke biri bana ayarlasa bu herifi :-/
 
 
Maroon 5 feat. Rihanna - If I never see your face again
 
 
 
 
 
 
 
 

13 Eylül 2012 Perşembe

Farklı hayatlar farklı şeyler öğretir insana..

Hayat garip.. Neler neler öğreniyor insan yaşadıkça. Yeni insanlarla tanıştıkça, hayat bizi farklı aşamalara sürükledikçe hergün yeni birşeyler çıkıyor karşımıza ve yeni birşeyler öğretiyor.

Eşcinselliğe karşı aşırı bilgisiz oluşuma rağmen kabullenmiştim eşcinselliğimi. Eşcinsellerle tanışarak bilgi sahibi oluyordum eşcinsellik karşısında. Tanıştığım her insandan sohbet esnasında beni şaşırtan tonlarca şey öğreniyordum. Bir zaman sonra sanal sohbetler yeterli olmayınca yüzyüze görüşmeler başladı. Bu şekilde gelişen sohbetlerin yeri hep ayrı...

Yıllar geçti o ilk kendimi keşfedip diğer insanlardan öğrendiklerimin bendeki karşılığını sorgulamaya başladığım dönemlerden bu yana. Hala yeni birşeyler çıkarıyor hayat karşıma.. Son dönemlerde tanıştığım birinden ilgimi çeken ve şaşırtan birşeyler öğrendim yine...

Gerçi ben sevişmek için buluştuğum adamın karşıma karısının veya kızının elbisesiyle çıkışında da öküz gibi afallamış bi adamım. Ufo gören masum köylü misali bön bön bakmışlığım vardır yani böyle durumlarda.. Neyse..

Yıllar önce iki kardeşin ikisinin de eşcinsel olduğunu duyunca çok şaşırmıştım. Zira ilk duyduğum ve canlı kanlı karşımda duran bir örnekti. Sanki çok imkansız birşeymiş gibi niyeyse çok şaşırmıştım. Bütün o cahilliğimle eşcinselliğin yüzde-binde bir kişiye denk gelen bişey olduğunu düşünür ve bilimsel yönünü hiç bilmezdim.
Sonrasında yine böyle bir kardeş örneğinin farklı bir versiyonunu duymuş yine şaşırmıştım. Bu seferki örnekte kardeşlerden biri trans bir bireydi.

Daha sonra çok daha farklı bir örnek çıkıverdi karşıma...

Sevişecektik. Evine gidiyorduk. Yolda sohbet başladı. Beni sordu, kısaca özetledim. Kendisi ise kısaca özetleyecek durumda değildi. Anlatmaya başladı geçmişini. Bir zamanlnar evliymiş, 3 kocaman çocuğu varmış. Erkeklerle gizli saklı görüşüyormuş. Zamanla bu ikiye bölünmüş hayatın ağırlığını taşıyamamış. Karısına söylemiş gay olduğunu ve tabi sonra boşanma aşaması... Karısı mal mülk talebinde bulunmuş ve eğer istedikleri yerine getirilmezse adamın annesine ve babasına söylemekle tehdit etmiş. Ve yapmışta. Neyse ki annesi ve babası anlayışla karşılamış ve sen bizim oğlumuzsun ve seni çok seviyoruz diyerek kabul etmişler. Çocuklarına gelince.. İki oğlu bir kızı varmış. Oğullarının ikisi de sonrasında kendisine açılmışlar ve ikisi de gaymiş.. Ve eskisinden çok daha sağlam bir ilişki oluşmuş üç çocuğuyla arasında.. Karısı ise boşandıktan bir süre sonra kanserden yaşamını yitirmiş... Gay bir baba ve iki gay oğlu.. En son öğrendiğim şaşırtıcı hayat hikayesiydi bu..

Bu ilginç hikayenin kahramanının Türk olmadığını tahmin etmek güç değil. Türkiye'de yok çünkü böyle bir aile yapısı. Ya da bu cesarette bir eşcinsel birey.. Belki de vardır, bilemem. Eğer varsa böyle anlayışlı ana-babalar ve aile bireyleri, diliyorum ki sayısı durmaksızın artsın!!

Her insan ayrı bir coğrafya.. Her hayat ayrı bir öğretmen.. Herkesin farklı bir hikayesi var. Herkes kendi romanının kahramanı... Kimbilir hayat daha neleri çıkarır karşımıza, neler öğretir..
Öğretsin.. Ben öğrenmeye çok hevesliyim.

8 Eylül 2012 Cumartesi

Müzük

 
Nasıl güzel bir şarkı.. Güzel sözler.. Güzel ses..
 
Bu aralar günde 74394874884732 kere bu şarkıyı dinliyorum..
 
 
 
 
Guy Sebastian feat. Lupe Fiasco - Battle Scars 
 
 

Miribaa


Nereden başlasam bilemiyorum… Kaç gün oldu birşeyler yazmayalı

Du kısa tatilimden başliim.

Kalktım 4 gün için kocaman bi çantayı sanki üç aylığına gidiyomuşum gibi tıka basa doldurdum, gittim arkadaşıma. İlk defa onda kalacaktım. Kafayı birazcık sıyırdığına kanaat getirdiğim ev arkadaşıyla da ilk defa tanışcaktım.

Beni karşıladı, atladık arabasına gittik evine. 4 gün boyunca elimden şarap kadehi düşmedi, süper yemekler yaptı. Daha beni karşıladığı ilk anda başladı gullüm zaten. Çok keyifli vakit geçiriyoruz beraber olunca.

Gittiğim ilk günün akşamı ev arkadaşı işten gelip odasına kapandı, hiç yüzünü görmedim. Ertesi gün öğleden sonra çıktı odasından. Sadece kuru bi merhaba dedi. Ve orada olduğum süre boyunca can sıkıcı tavırlarıyla, tuhaf ve agresif davranışlarıyla zaman zaman tadımızı kaçırdı. Biz pek takmamaya çalıştık. Üstelik bütün haftasonu erkek arkadaşıyla evde yiyişip durdu, koltukları işgal ettiler vs. Benim bütün koli kesme, grup yapma ve bilimum fantezilerimi hayata geçirme hayallerimi de suya düşürdü. Onunla yan yana gelmemek için genelde arkadaşımın odasına kapandım. Ama arkadaşım sağolsun çok iyi ağırladı beni, gezdirdi tozdurdu, güzel yemekler pişirdi, barlara götürdü, rahat etmem için elinden geleni yaptı. Hatta bi ara arabanın camlarını açıp Demet Akalın’ın Rota şarkısını çalaraktan apaçilikte yaptıkJ Alaaam orda bizi, bu kocaman iki öküzü kimse tanımıyo diye yaptık, beni affet.

Oradayken baya bi koli talibi olmasına rağmen malum durumdan dolayı isteksizdim. Ama bi gece bi tanesi gelip seni arabayla alim sonra bırakırım geri dedi. Ben de gel dedim. Bu koli aranan web sitelerindeki fotoğraf olayı fena bişey. Hiçbir zaman buluştuğun adam fotoğraftaki adama benzemiyo. Benimki de öyle oldu. Ayyy Allaaamm, gelen herif neydi öyle.. Hatırlamak bile istemiyorum. Faciaydı. Erekte bile olmadım. Beni eve bırak lütfen dedim ve ağzımızı bıçak açmadan bütün yolu geri geldik. Bu olaydan sonra koliye tövbe ettim resmen. Tabi sex düşkünü bi gayin tövbesi ne kadar uzun sürebilir k?. Eve döndüğümün ikinci günü ormanda, muhteşem bi manzaraya karşı outdoor sex fantezimi gerçekleştim. Tek kötü yanı koca ormanda kuytu bi köşeye gidene kadar çektiğin arbedeler, orana burana giren ağaç dalları, yuvarlanmamak için yırtındığın dik yamaçlar vs..

Bu ara bu orman olayına çok taktım herhalde. Ondan önce de biriyle Tarzan gibi ormanlarda debelendim durdum, kuytu bir köşe aramaktan helak oldum, neyse ki oral sexi iyiydi, çektiğim çilelere değdi J

Ertesi gün için sözleşilen zat-ı muhteremin işi çıkınca hadi oğlum eline kuvvet diyerekten asılıverdim J Ama ondan sonraki gün birini bulup başka maceralara atıldımJ

Yaşını başını almış bir adam haftanın 6 günü spora giderse sonuç ne olur? Ajda Pekkan’ın erkek versiyonu olur. O yaşta o vücut maşallah yani. Spor yapanlar vücut olarak yaşlanmıyo ama yüzleri ele veriyo yaşlarını. Keşke vücut geliştirirken yüzleri de gelişse, o kadar buruşuk olmazlar ne güzel..

Amcam o porno filmerden çıkma donu, dildosu, kayganlaştırıcıları, poppersıyla çıktı geldiJ Ne seviştim ne seviştim aman allaaaam. Denenmedik pozisyon, sevişilmedik köşe kalmadı evde. Kaç prezervatif kullandım saymadım. En sonunda yüzüne boşalaraktan seansımızı noktaladık. İlk buluştuğumuz anda 2 sefer yapalım diyen adam ilk seferden sonra vazgeçti. Enerjim yok dedi. Oysa ben bi bira-sigara molası vererekten ikinci seansa hazırlıyordum kendimi. Sonra giyinirken yatakta kan lekeleri gördüm. Aman allaaam! Acaba bakire miydi, bekaretini ben mi bozdum, muayyen gününde miydi, yoksa menepoz mu filan diye geçirirken aklımdan o an başka bişey dank etti benim kafaya. İkinci posta için o kadar hevesli olan adam muhtemelen bu nedenden dolayı vazgeçti, enerjim yok yalanını uydurdu. E be adam kanamam var, yapmayalım; harcadın, hırpaladın çok, çok zarar verdin, beni affeeet, dese anliicam yani. Neyse efendim, ben tek seferlik ilişki taraftarıyım ama o başladı ağzımı yoklamaya sürekli görüşecek birini arıyorum diye. Ben lafı hiç dolandırmadan direkt kendisine söyledim böyle bir şey istmediğimi. Sonra giyindik usul usul herkes kendi yoluna gitti. Giderken de illa öpcek beni. Allaaam ya ben spermden hoşlanmam, yüzüne boşalmışım, bi de gelip öpüyo. Hemen duşta kendimi çitiledim durdum..

Doydum mu? Hayır doymadım, gece yine aranayım derdine düştüm ama çok geç olmuştu. Sonra sabah uyanınca arandım tabi J Bulamıyor insan her aradığında J

 

Sen bugün de asıl küreklere kayıkçı!! J