8 Eylül 2012 Cumartesi

Miribaa


Nereden başlasam bilemiyorum… Kaç gün oldu birşeyler yazmayalı

Du kısa tatilimden başliim.

Kalktım 4 gün için kocaman bi çantayı sanki üç aylığına gidiyomuşum gibi tıka basa doldurdum, gittim arkadaşıma. İlk defa onda kalacaktım. Kafayı birazcık sıyırdığına kanaat getirdiğim ev arkadaşıyla da ilk defa tanışcaktım.

Beni karşıladı, atladık arabasına gittik evine. 4 gün boyunca elimden şarap kadehi düşmedi, süper yemekler yaptı. Daha beni karşıladığı ilk anda başladı gullüm zaten. Çok keyifli vakit geçiriyoruz beraber olunca.

Gittiğim ilk günün akşamı ev arkadaşı işten gelip odasına kapandı, hiç yüzünü görmedim. Ertesi gün öğleden sonra çıktı odasından. Sadece kuru bi merhaba dedi. Ve orada olduğum süre boyunca can sıkıcı tavırlarıyla, tuhaf ve agresif davranışlarıyla zaman zaman tadımızı kaçırdı. Biz pek takmamaya çalıştık. Üstelik bütün haftasonu erkek arkadaşıyla evde yiyişip durdu, koltukları işgal ettiler vs. Benim bütün koli kesme, grup yapma ve bilimum fantezilerimi hayata geçirme hayallerimi de suya düşürdü. Onunla yan yana gelmemek için genelde arkadaşımın odasına kapandım. Ama arkadaşım sağolsun çok iyi ağırladı beni, gezdirdi tozdurdu, güzel yemekler pişirdi, barlara götürdü, rahat etmem için elinden geleni yaptı. Hatta bi ara arabanın camlarını açıp Demet Akalın’ın Rota şarkısını çalaraktan apaçilikte yaptıkJ Alaaam orda bizi, bu kocaman iki öküzü kimse tanımıyo diye yaptık, beni affet.

Oradayken baya bi koli talibi olmasına rağmen malum durumdan dolayı isteksizdim. Ama bi gece bi tanesi gelip seni arabayla alim sonra bırakırım geri dedi. Ben de gel dedim. Bu koli aranan web sitelerindeki fotoğraf olayı fena bişey. Hiçbir zaman buluştuğun adam fotoğraftaki adama benzemiyo. Benimki de öyle oldu. Ayyy Allaaamm, gelen herif neydi öyle.. Hatırlamak bile istemiyorum. Faciaydı. Erekte bile olmadım. Beni eve bırak lütfen dedim ve ağzımızı bıçak açmadan bütün yolu geri geldik. Bu olaydan sonra koliye tövbe ettim resmen. Tabi sex düşkünü bi gayin tövbesi ne kadar uzun sürebilir k?. Eve döndüğümün ikinci günü ormanda, muhteşem bi manzaraya karşı outdoor sex fantezimi gerçekleştim. Tek kötü yanı koca ormanda kuytu bi köşeye gidene kadar çektiğin arbedeler, orana burana giren ağaç dalları, yuvarlanmamak için yırtındığın dik yamaçlar vs..

Bu ara bu orman olayına çok taktım herhalde. Ondan önce de biriyle Tarzan gibi ormanlarda debelendim durdum, kuytu bir köşe aramaktan helak oldum, neyse ki oral sexi iyiydi, çektiğim çilelere değdi J

Ertesi gün için sözleşilen zat-ı muhteremin işi çıkınca hadi oğlum eline kuvvet diyerekten asılıverdim J Ama ondan sonraki gün birini bulup başka maceralara atıldımJ

Yaşını başını almış bir adam haftanın 6 günü spora giderse sonuç ne olur? Ajda Pekkan’ın erkek versiyonu olur. O yaşta o vücut maşallah yani. Spor yapanlar vücut olarak yaşlanmıyo ama yüzleri ele veriyo yaşlarını. Keşke vücut geliştirirken yüzleri de gelişse, o kadar buruşuk olmazlar ne güzel..

Amcam o porno filmerden çıkma donu, dildosu, kayganlaştırıcıları, poppersıyla çıktı geldiJ Ne seviştim ne seviştim aman allaaaam. Denenmedik pozisyon, sevişilmedik köşe kalmadı evde. Kaç prezervatif kullandım saymadım. En sonunda yüzüne boşalaraktan seansımızı noktaladık. İlk buluştuğumuz anda 2 sefer yapalım diyen adam ilk seferden sonra vazgeçti. Enerjim yok dedi. Oysa ben bi bira-sigara molası vererekten ikinci seansa hazırlıyordum kendimi. Sonra giyinirken yatakta kan lekeleri gördüm. Aman allaaam! Acaba bakire miydi, bekaretini ben mi bozdum, muayyen gününde miydi, yoksa menepoz mu filan diye geçirirken aklımdan o an başka bişey dank etti benim kafaya. İkinci posta için o kadar hevesli olan adam muhtemelen bu nedenden dolayı vazgeçti, enerjim yok yalanını uydurdu. E be adam kanamam var, yapmayalım; harcadın, hırpaladın çok, çok zarar verdin, beni affeeet, dese anliicam yani. Neyse efendim, ben tek seferlik ilişki taraftarıyım ama o başladı ağzımı yoklamaya sürekli görüşecek birini arıyorum diye. Ben lafı hiç dolandırmadan direkt kendisine söyledim böyle bir şey istmediğimi. Sonra giyindik usul usul herkes kendi yoluna gitti. Giderken de illa öpcek beni. Allaaam ya ben spermden hoşlanmam, yüzüne boşalmışım, bi de gelip öpüyo. Hemen duşta kendimi çitiledim durdum..

Doydum mu? Hayır doymadım, gece yine aranayım derdine düştüm ama çok geç olmuştu. Sonra sabah uyanınca arandım tabi J Bulamıyor insan her aradığında J

 

Sen bugün de asıl küreklere kayıkçı!! J

2 yorum: