19 Ağustos 2012 Pazar

Mutlu Bayramlar!



Ve nihayet Ramazan bayramı geldi. Hoş niye nihayet dedim onu da bilmiyorum. Bayramlarla pek alakalı değilim. Zaten sıkı fıkı aile bağlarım da yok. Ama tabi telefon açmam gerekiyor bayram kutlamaları için. Aradığım her kişiyle bi 10 dakika ilk olarak nasılsın iyi misin daha daha nasılsın muhabbeti olacak. Çok sıkıcı evet, ama yapmak zorundayız o da ayrı..





Neyseki sevimli ayı bir arkadaşım mesaj atmış. Onunla plan yaptık, akşam buluşulacak, yemeğe çıkılacak filan. Gerçi gün içerisinde bi de koli randevusu var güya ama insanlara pek güven olmuyo bu konuda. Her koli randevusu veren söylediğine sadık kalsa pornoculardan daha çok koli kesmiş olurdum herhalde. Neyse bu pek ciddiye almadığım bi plan. Yemeğe çıkma meselesiyle günü kurtarmış oluruz.
Bu ayı arkadaşlar çok tatlı, sevimli oluyolar. Gerçi benim gibi biraz kıllı-sakallı olan tiplerden hoşlanıyor olmam da böyle düşünmeme neden oluyor olabilir. Neyse...

Bunun dışında vakit buldukça bu blogla uğraşacam galiba. En azıdan sıkılana kadar böyle gider herhalde. Anlamadığım ve yabancısı olduğum için zor görünüyor şimdilik blog düzenleme işi. Mevcut hali de tabiki çok kötü ve amatör görünüyor. Olur o kadar, zamanla geliştiririz;) (işşallan)Kitap okumaktan sıkılmıştım bu ara, biraz ara verip blogla uğraşmak iyi gelir herhalde.
Gördüğüm kadarıyla bloga mobil olarak da ulaşılabiliyormuş. Bereket ki iphone sahibiyim, bi app indirip bakayım nasıl oluyomuş.
Bakalım görecez ileri ki günlerde bu blog bi boka benzeyecek mi?..

3 yorum: